Header
Nederlands
English
Nederlands
English

Vacatures

Gaastra zoekt advocaten (professioneel en dienstverlenend)

Gaastra advocaten is gespecialiseerd in Environment, Health & Safety en Regulatory. Wij adviseren onze cliënten over toepasselijke wetten en regels en staan hen bij in juridische procedures, op bestuursrechtelijk, strafrechtelijk en civielrechtelijk terrein. Wij hebben uitgebreide ervaring met toezicht- en handhavingstrajecten. Vanwege onze expertise worden wij regelmatig door andere kantoren ingeschakeld bij financieringen, fusies en overnames. 

Gaastra advocaten is gevestigd in het World Trade Center op de luchthaven Schiphol.

Wij werken voor het bedrijfsleven en een enkele overheid en doen veel in een internationale setting. Hoewel juridische kennis erg belangrijk is, zijn wij primair gericht op het leveren van de beste service.

Wij zoeken in verband met de groei van de praktijk een ambitieuze en ondernemende advocaat-medewerker met 4-6 jaar ervaring. Ervaring in het milieu- en bestuursrecht is een pre, maar wij komen ook graag in contact met goede civilisten. Een goede beheersing van het Engels is essentieel. Werken bij Gaastra advocaten is uitdagend en vol afwisseling. Wij bieden goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan mr. A.H. Gaastra;
info@ga-law.eu of 06 29 31 31 20


terug naar boven


over ons

Gaastra advocaten is een dynamisch kantoor. Wij staan bekend om onze kwaliteit en resultaatgerichtheid.