pagina afdrukken


Over ons

Gaastra advocaten is een dynamisch advocatenkantoor. Wij reageren razendsnel en volgen alle ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet. Gaastra advocaten overbrugt de kloof tussen het juridische en de praktijk.

Cliënten die meer met ons werken, ervaren het voordeel van een advocaat die het bedrijfsleven, de overheid en de rechterlijke macht van binnenuit kent. Wij hebben steengoede advocaten met verschillende achtergronden. André Gaastra is het kantoor in 2006 gestart, nadat hij eerst een aantal jaren in de chemische industrie (GE) en bij een groot kantoor (Loyens & Loeff) heeft gewerkt.

De focus van het kantoor is gericht op hoogwaardige juridische Dienstverlening met een hoofdletter D. Dat zien wij terug in de reacties van cliënten. Een citaat:

"Gelukkig vonden wij in jouw persoon een gedreven jurist en professional, die ook nog eens veel ervaring had in onze branche. De keuze voor jou heeft ons geen windeieren gelegd en jouw inzet en vasthoudendheid hebben feitelijk tot het bekende eindresultaat geleid."