pagina afdrukken


Vacatures

Gaastra advocaten is gespecialiseerd in Environment, Health & Safety en Regulatory. Wij adviseren en procederen in opdracht van de industrie en een enkele keer voor de overheid. Onze cliënten zijn merendeels multinationals. Wij adviseren en communiceren vaak in het Engels. De zaken gaan over technische kwesties op zowel bestuursrechtelijk, civielrechtelijk als strafrechtelijk terrein. Vanwege onze bijzondere expertise worden wij vaak ingeschakeld door M&A-kantoren voor ondersteuning bij fusies, overnames en financieringstrajecten. Daarnaast zijn wij regelmatig betrokken bij vastgoedtransacties. Het kantoor maakt deel uit van een internationaal netwerk van milieurechtadvocaten.

Wij hebben een fantastische kantoorruimte in het World Trade Center, midden op de dynamische luchthaven Schiphol, met alle denkbare faciliteiten in de buurt. Het kantoor bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Schiphol Plaza. De kantoorcultuur is informeel en resultaatgericht met een menselijke maat. Er wordt veel samengewerkt in dossiers. Wij hebben geen rokers op kantoor.

Wij verwachten van onze advocaten dat zij scherp en bijzonder servicegericht zijn en dat zij helder en direct communiceren. Juridische kennis is vanzelfsprekend belangrijk. Servicegerichtheid staat echter bovenaan.

Wij zoeken in verband met de groei van de praktijk allround-advocaten met 3-6 jaar ervaring. Ervaring met het milieu- en bestuursrecht is een pre, maar wij komen ook graag in contact met goede civilisten en strafrechtspecialisten. Ervaring in het bedrijfsleven is ook een pre. Een goede beheersing van de Engelse taal is essentieel. Onze arbeidsvoorwaarden zijn beter dan marktconform.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan mr. A.H. Gaastra via het e-mailadres btielenburg@ga-law.eu. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 29313120.